søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.
Transport i lufthavnen

Flygtaxi

Optjen point

Flygtaxi er taxa-selskabet, der kører dig til og fra lufthavnen eller togstationen i Sverige. De findes i 3.500 byer, 41 lufthavne og på 128 togstationer og vil endda køre dig over Øresundsbroen til eller fra Kastrup lufthavn i København. De venter på, at du ankommer med dit fly eller tog, og samler dig op ved døren, når det er tid til at vende tilbage til lufthavnen eller togstationen, og altid til en fast pris.


Tag en Flygtaxi på nye destinationer i udlandet

Nu kan du optjene Ekstrapoint med Flygtaxi i udlandet. Flygtaxi kan køre dig til og fra over 30 destinationer som Amsterdam, Bangkok, Barcelona, Bruxelles, Chicago, København, Dublin, Edinburgh, Frankfurt, Geneve, Helsinki, Katowice, London (Heathrow og Gatwick), Madrid, Manchester, New York, Nice, Oslo, Paris (Charles de Gaulle og Orly) og mange flere.

Hvis du rejser på Optjener du for hver enkelttur
Delt taxa 100 Ekstrapoint
Privat taxa 50 Ekstrapoint
Stor taxa 50 Ekstrapoint
Taxa med adgang for kørestol  100 Ekstrapoint

Alt, du skal gøre, er at klikke på linket herunder og registrere dit EuroBonus-nummer og telefonnummer. Hver gang dit nummer dukker op på en reservation hos Flygtaxi, bliver dine point sat ind på din konto, uanset om du selv bestiller bilen, eller om dit rejsebureau gør det for dig. Husk, at du skal bruge dit registrerede telefonnummer ved reservation for at optjene point. Hvis du skifter telefonnummer, skal du derfor registrere det. Klik her for at registrere dig