søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Ground transport

Flygbussarna

Flygbussarna stiller lufthavnsbusser til rådighed for flere end 85% af dem, der rejser til og fra de svenske lufthavne, og tilbyder praktisk og bekvem bustransport til og fra alle større lufthavne i Sverige. Der er flere grunde til, at du bør vælge at køre med Flygbussarna ind til centrum af de større byer.

  • Busserne er rene og bekvemme, og deres professionelle chauffører er serviceminded. Kundepleje omfatter også personale, som kan hjælpe med information og håndtering af bagage i terminalerne.
  • Flygbussarna kører ofte inden for de større byer. Bustiderne til mindre lufthavne er tilpasset efter flyenes ankomst- og afgangstider.
  • Ved at vælge Flygbussarna, som er miljøvenlige, i stedet for en taxa eller privat bil, bidrager du til et bedre miljø.
  • Deres forretningskoncept er baseret på høj kvalitet, engagement og personlig dedikation. De tjenester vi udbyder til dem, der kører med Flygbussarna, bør omfatte alle disse kvaliteter.

Optjen point

Ét Ekstrapoint for hver svensk krone, du bruger, så for eksempel optjener du 99 Ekstrapoint på en enkeltbillet fra Arlanda til Stockholm til 99 SEK. De optjente point vil fremgå af din konto efter fire-seks uger.

Det er meget vigtigt, at du køber og betaler på forhånd gennem deres hjemmeside, ellers optjener du ingen point.

Køb billetter online