søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Hotels

Thon-hoteller

Thon Hotels ved, at gæster har forskellige hotelbehov alt efter anledningen. Derfor har de udviklet 3 koncepter, som gør det nemmere at vælge det rigtige hotel. Takket være deres varme og indbydende atmosfære samt fremragende service får gæsterne altid en positiv hoteloplevelse, hver gang de er på et af Thons mere end 60 hoteller i Norge, Sverige, Belgien og Holland.

Optjen point

Du kan optjene 500 point pr. nat på alle priser undtagen gratis overnatninger, bonusovernatninger, priser for personale og besætning, sponsorbilletter og aftaler mellem Thon Hotels såvel som reservationer reserveret via tredjeparts-websites. Reservér nu

Bemærk venligst, at SAS’ site betragtes som et tredjepartswebsted. For at optjene Ekstrapoint skal du reservere direkte på hotellets site.

Brug point

Du kan bruge EuroBonus-point på alle Thon Hotels hoteller undtagen i Bruxelles og Rotterdam. Log ind, gå til My EuroBonus og book med dine point helt indtil ankomstdatoen. En bonusovernatning koster mellem 18.000 og 28.000 point pr. nat for et dobbeltværelse inklusive morgenmad. Et barn under 13 år kan også bo på et dobbeltværelse, når du betaler for en ekstra seng.

Kontakt

E-mail: service@olavthon.no