søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
The May Fair Hotel
Hotels

The May Fair Hotel

Der er 5-stjernede luksushoteller. Og så er der The May Fair Hotel: Et ikon for dyrt moderne design, som introducerer boutique-stilen sammen med storslået hotelservice. The May Fair, et legendarisk luksushotel med en glamourøs fortid, blev først åbnet af Kong Georg V i 1927, og tilbyder mere end 400 luksuriøse hotelværelser, inklusive 12 af hovedstadens mest mindeværdige hotelsuiter i hjertet af Londons luksuskvarter. Hotellet kan også prale af at have den største private biograf i London, en gourmetrestaurant, en prisbelønnet bar, “the Cigar Room” såvel som et fitnesscenter, spa og casino. Alt dette og gratis morgenmad* garanterer et perfekt ophold.

* Ved forudbetalte reservationer.

Optjen point

Du kan optjene 500 ekstrapoint pr. nat for et maksimum på 3 overnatninger i træk til normale og aftalte forretnings-, konference-, weekend- og sommerpriser. Alle andre priser er undtaget. Du kan ikke optjene point på billetter eller kuponer, som ikke bruges, eller reservationer foretaget via tredjeparts-sites.  

Bemærk venligst, at SAS’ site betragtes som et tredjepartswebsted. For at optjene Ekstrapoint skal du reservere direkte på hotellets site.

Brug point

Log ind, gå til My EuroBonus og book med dine point helt indtil ankomstdatoen. En bonusovernatning koster fra 23.000 point per nat for et dobbeltværelse inklusive morgenmad. 

Kontakt

Telefon: +44(0)20 8759 6311