søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Hotels

First Hotels

First Hotels er en af Skandinaviens førende kollektioner af unikke hoteller med centrale placeringer på udvalgte rejsemål i Sverige, Norge, Danmark, Island og Spanien. Nyd den ultimative byoplevelse med personrettet betjening og ekstra komfort på førsteklasses hoteller inklusive First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel Mayfair i København eller First Hotel Grims Grenka i Oslo.

Optjen point

Du tjener 500 Ekstrapoint per ophold undtagen på First Hotels i Spanien. Du kan ikke tjene eller bruge point på First Hotels i Spanien eller optjene point på særlige kampagnepriser, bonusophold eller priser for personale og mandskab eller sponsorer. Angiv bare dit EuroBonus-nummer, når du checker ind, og dine point vil blive krediteret til din konto inden for 3 - 6 uger.

Hvis du er medlem af First Member-programmet, kan du tjene FirstCoins og point i dette program for samme ophold. 

Book nu

Bemærk venligst, at SAS’ site betragtes som et tredjepartswebsted. For at optjene Ekstrapoint og FirstCoins skal du booke direkte på hotellets site ved hjælp af linket ovenfor.

Brug point

Log ind, gå til My EuroBonus og book med dine point helt indtil ankomstdatoen på First Hotels i Island og Skandinavien. En bonusovernatning koster fra 18.000 til 23.000 point per nat for et dobbeltværelse inklusive morgenmad.  

Kontakt

E-mail: firstmember@firsthotels.no