søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Sixt
Ground transport

Sixt

Velkommen til en verden med enestående mobilitet. Du vil nemt kunne finde SIXT biludlejningstjenester internationalt i næsten alle større byer og rejsemål verden over. Vi tilbyder bekvemme afhentnings- og afleveringssteder, f.eks. lufthavne, togstationer, krydstogthavne og hoteller.

SIXT tilbyder dig fuld fleksibilitet med nemme reservationsændringer, så du kan planlægge din rejse med ro i sindet. Reservationer, der er foretaget med "Betal senere"-muligheden, kan til enhver tid ændres gratis.

 

Optjen point

Optjen 750 ekstra point pr. leje i hele verden. Bemærk venligst, at visse priser er udelukket fra optjening af point. Som EuroBonus-medlem har du mulighed for at ansøge om og matche dit niveau med det tilsvarende SIXT-niveau og dermed drage fordel af eksklusive fordele, f.eks. prisnedsættelse eller prioriterede skranker på stationen.

Bestil nu

 

Optjen dobbelt point hos SIXT

Optjen dobbelt ekstra point på lejebil hos SIXT indtil 31. marts 2023. Bestil senest 31. januar.

Book nu

Registrer manglende point

Hvis dine point ikke er blevet registreret efter seks uger, kan du kræve dine point ved at sende en e-mail til meilen@sixt.com. Husk at inkludere dit EuroBonus-nummer og lejeaftalenummer i e-mailen. Registrering af manglende point med tilbagevirkende kraft er tilladt i op til seks måneder efter lejedatoen.

Kampagne

Rejs i verden med Sixt og optjen point.

Lej en bil og optjen op til 5000 EuroBonus Ekstrapoint.

Reservation skal finde sted mellem 14. maj og 30. juni 2021, og lejen skal finde sted mellem 14. maj og 31. august 2021.

Betingelser gælder. 

OP TIL 5.000 EKSTRAPOINT

Lej en bil med SIXT

Senest 31.okt og lej en bil inden den 17.dec. 2021

Book
image