søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Thon Hotels
Hoteller

Thon Hotels

Thon Hotels er en del af Olav Thon Group. Vi har hoteller i Norge, Bruxelles og Rotterdam. Ved at tilbyde en hyggelig atmosfære på vores hoteller, som er drevet af uddannede medarbejdere, garanterer vi en høj servicestandard og håber at give vores gæster en positiv oplevelse, hver gang de opholder sig på et af vores hoteller.

Optjen point

Du kan optjene 500 point pr. nat på alle priser undtagen gratis overnatninger, bonusovernatninger, priser for personale og besætning, sponsorbilletter og aftaler mellem Thon Hotels såvel som reservationer reserveret via tredjeparts-websites. Reservér nu

Bemærk venligst, at SAS’ site betragtes som et tredjepartswebsted. For at optjene Ekstrapoint skal du reservere direkte på hotellets site.

Brug point

Du kan bruge EuroBonus-point på alle Thon Hotels hoteller undtagen i Bruxelles og Rotterdam. Log ind, gå til My EuroBonus og book med dine point helt indtil ankomstdatoen. En bonusovernatning koster mellem 18.000 og 28.000 point pr. nat for et dobbeltværelse inklusive morgenmad. Et barn under 13 år kan også bo på et dobbeltværelse, når du betaler for en ekstra seng.

Registrer manglende point

I tilfælde af, at pointene ikke er blevet registreret, skal du kontakte Thons Hotels ved at sende fakturaen med dit navn og EuroBonus-medlemsnummer via e-mail.

Claim missing points

In the event that the points have not been registered you need to contact Thons Hotels by sending in the invoice complete with your name and EuroBonus membership number by email.

Kontakt

E-mail: service@olavthon.no