søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Shangri-La Hotels & Resorts
Hoteller

Shangri-La Hotels & Resorts

Navnet Shangri-La er inspireret af James Hiltons legendariske roman “Lost Horizon”. Shangri-La, et fredfyldt fristed i Tibets bjerge, fortryller alle, der her boet der. I dag er Shangri-La synonym for paradis. Og selvom det har en mytisk oprindelse, repræsenterer navnet perfekt den ægte ro og service, som Shangri-La Hotels og Resorts er anerkendt for.

Optjen point

Du kan optjene 500 ekstrapoint på alle Shangri-La Hotels og Traders Hotels på alle priser undtagen priser for personale og besætning, turgrupper, konferencer og rejsebureauer, samt særlige hotelpakker og reservationer foretaget via tredjeparts-sites. Du kan ikke optjene point på billetter eller kuponer, der er købt, men ikke blevet brugt. Angiv dit EuroBonus-nummer, når du checker ind, og dine point vil blive krediteret til din konto indenfor 3 til 6 uger. Reservér nu

Bemærk venligst, at SAS’ site betragtes som et tredjepartswebsted. For at optjene Ekstrapoint skal du reservere direkte på hotellets site.

Brug point

Du kan ikke bruge EuroBonus-point til at reservere bonusovernatninger på Shangri-La Hotels & Resorts.

Registrer manglende point

I tilfælde af at pointene ikke er blevet registreret, skal du sende en kopi af din hotelfaktura, der tydeligt viser dit navn, hotelnavn og beliggenhed, ind- og udcheckningsdatoer samt dit navn og EuroBonus-medlemskabsnummer via e-mail.

Kontakt

E-mail: ebretro@sas.se