Billige flyrejser


Dansk
Change
Home /

Billige flyrejser

 


Billige flyrejser – Tilpasset dit behov

Du kan finde billige flyrejser hos SAS til vigtige rejsemål i Europa, USA, Asien. Samtidig har SAS mange afgange, hvilket giver dig stor fleksibilitet, når du skal planlægge din rejse.

Hvis du skal på forretningsrejse, og måske skal ud og hjem samme dag, skal flyrejser optage så lidt af din tid som muligt. Check ind online, udskriv dit boardingkort derhjemme og slip for at stå i kø i lufthavnen.

Rejser du på SAS Business (og i visse lufthavne også SAS Plus) har du med SAS Fast Track ydermere mulighed for at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen. Skal du vente en kort stund i lufthavnen inden afgang, kan du slappe af, læse dagens aviser, nyde en snack eller koble din laptop til kontorfaciliteterne i SAS Loungen.

Du kan trygt bestille flybilletter nu, for du har 24 timers fortrydelsesret.

Billige flyrejser – Uden at gå på kompromis

Selvom SAS kan tilbyde dig billige flyrejser, er du altid sikret en høj standard i form af komfort, service og punktlighed. At rejse med fly går hurtigt, men ofte kan mellemlandinger og transporttid til og fra lufthavne tage noget af den vundne tid. Du kan oftest flyve direkte til din destination med SAS, og flyrejser med SAS går altid til hovedlufthavne, så den samlede rejsetid bliver så kort som muligt. Det giver dig mere tid til din ferie eller forretningsrejse.

Flyrejser med SAS er komfortable. Der er god afstand mellem sæderne, og vi kan tilbyde dig mad og drikke samt inflight entertainment på oversøiske flyrejser, hvor du endda har din egen skærm samt dagens avis i vores app.

SAS har flyrejser til adskillige steder i verden med mange afgange hver dag. Uanset om du skal på en weekendtur, forretningsrejse eller en længere ferie, så har SAS den rigtige løsning.

Se de aktuelle priser på nogle de billigste rejser i Lavpriskalenderen.

Få billige flyrejser gennem EuroBonus og børnerabat

Med SAS har du mulighed for at optjene bonuspoint og spare penge i det lange løb. Hvis du skal have børn med på rejsen, kan de tilmed ofte rejse med store rabatter, frit tage en klapvogn eller barnevogn med og få en speciel børnemenu, hvis I skal rejse langt. Hos SAS kan du altid finde billige flyrejser, der imødekommer dine behov for service og prisniveau.

 
  

Scandinavian Airlines © 2016

| Vilkår | Site map | Kontakt | Presse | SAS Group | Nyhedsbrev | For rejsebureauer | Cookies