søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Lavpriskalender

BOOK NU, SPØRG SENERE - HUSK AT DU HAR 24 TIMERS FORTRYDELSESRET

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Oplev USA og Asien med SAS

 

Komforten er i top på SAS Go

SAS Go

23 kg bagage på SAS Go
Håndbagage på SAS Go Light*

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

 

* Findes kun på flyvninger til USA

Ekstra komfortable sæder på SAS Plus

SAS Plus

2 x 23 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Bredere sæder og mere benplads

Fri WiFi

Mad og drikke ombord

EuroBonus-point

SAS Business - som et hotel i skyerne

SAS Business

2 x 32 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Business flat-bed-sæde

Fri WiFi

Treretters menu

EuroBonus-point

Oplev Europa med SAS

 

Velkommen ombord

Altid med SAS

Uanset hvilken klasse du vælger ombord, er komforten altid i højsædet. Husk også, at du får 24 timers fortrydelsesret på sas.dk.

 

Velkommen til SAS Go

SAS Go

23 kg bagage på SAS Go
Håndbagage på SAS Go Light

Kaffe og te

Dagens avis i vores App

EuroBonus-point

Velkommen ombord på SAS Plus

SAS Plus

2 x 23 kg bagage

SAS Fast Track og SAS Lounge

Mad og drikke ombord

Dagens avis i vores App

EuroBonus-point

 

Flypriser med prisgaranti

Hos SAS kan du nemt og hurtigt få et overblik over vores flypriser og bestille en flybillet til det rejsemål, du ønsker. Ved køb af flybilletter hos SAS er du, uanset prisklasse, altid sikret høj kvalitet og rigtig gode fordele, hvilket blandt andet er 24 timers fortrydelsesret på dit køb, børnerabat, online eller mobil check-in, dagens avis i vores app og meget mere! Hos SAS gør vi en dyd ud af at gøre din rejse så behagelig som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med flyprisen.
 

Lave flypriser med masser af fordele

Hos SAS handler det ikke bare om at tilbyde lave flypriser, det handler også om, at give dig en hel række fordele med, når du skal ud at rejse. En rejse kan være lang og tidskrævende, og derfor prioriterer vi højt, at kunne gøre din flyvetur så behagelig som overhovedet muligt. Dette gør vi blandt andet ved at kunne tilbyde dig mange daglige afgange, så du let kan tilpasse rejsen dine ønsker og dermed opnå mest tid på din endelige destination og mindst tid i lufthavnen. Ligeledes lander du også altid med SAS i en hovedlufthavn, så du undgår at bruge unødig tid på transporten frem til dit endelige rejsemål.
 

Spring køen over og optjen point

For at få mest muligt ud af din rejse anbefaler SAS, at du checker ind hjemmefra ved hjælp af online check-in, som hjælper dig med at springe køen over i lufthavnen. Ved online check-in har du desuden også mulighed for, at selv bestemme om du vil sidde forrest, bagerst eller i midten af flyet, da du selv kan vælge flysæde. Vil du gerne spare penge har SAS også en række økonomiske fordele, hvilket blandt andet indebærer fordelagtige børnerabatter og EuroBonus-programmet, der er et gratis medlemskab, der giver dig mulighed for at optjene point, som du f.eks. kan bruge på en rejse, hotelophold eller billeje.