søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
CO2-kompensation

CO2-kompensation

I flere årtier har vi hos SAS arbejdet på at reducere vores miljøpåvirkning. Læs mere om vores arbejde her

CO2-udledninger, der opstår i forbindelse med flyvninger, kan kompenseres med hjælp fra etablerede kompensationsløsninger. Hos SAS er der CO2-kompensation på alle ungdomsbilletter, vores EuroBonus-medlemmers SAS-flyvninger og vores egne forretningsrejser.

SAS har valgt Natural Capital Partners (tidligere kendt som The Carbon Neutral Company) som forretningspartner for løsninger til CO2-kompensation. Pengene bliver investeret i energiprojekter, der genererer en kompensation, der svarer til mængden af CO2-udledninger. 

Vores CO2-kompensationsportefølje hos Natural Capital Partners er udarbejdet på baggrund af forskellige energiprojekter, der erstatter fossile brændstoffer med vedvarende energi. Lige nu arbejder vi på muligheden for at opgradere hele eller dele af rejsens brændstofforbrug med biobrændstof. Denne mulighed vil snart blive lanceret.

Nedenfor kan du se CO2-kompensationslommeregneren, der bruges til at beregne CO2-udledninger, afhængigt af din flyrejse og flytypen. Lommeregneren viser også andre udledninger af drivhusgasser.

Please login to use this functionality.