Split


Dansk
Change
Home /

Billige billetter til Split

Fly til Split

Split ligger i området Dalmatien i Kroatien, og byen blev oprindeligt bygget rundt om den romerske kejser Diocletians palads. Diocletian lod paladset opføre i starten af det 4. århundrede, så det stod klart til hans tilbagetrækning i år 305. Splits bymidte, der huser de velbevarede rester af Diocletians palads, blev i 1979 optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og Split er i dag et populært turistmål – kendt både for dens kulturarv og skønne beliggenhed og klima. Køb din flybillet til Split nemt og bekvemt her på siden og glæd dig til at opleve den smukke kroatiske kystby.

Middelhavets blomst

Split er Kroatiens næststørste by med en befolkning på ca. 200.000 indbyggere. Byen forener det moderne europæiske byliv med en lang historie, der går tilbage til Diocletians storhedstid i begyndelsen af det 4.århundrede, og historien går muligvis endnu længere tilbage, idet arkæologiske udgravninger tyder på, at byens historie stammer helt tilbage fra det 6. århundrede f.v.t., da området var en græsk koloni. I dag er byens romerske fortid let at se rundt om i byen, der udover Diocletians palads har flere smukt bevarede templer, torve og mure. De lokale har flere kælenavne til byen, blandt andet ”Middelhavets blomst”, og med ca. 2600 solskinstimer om året, er det da heller ikke svært at forstå, at byen er populær blandt både lokale og turister.

Flyv til Split med SAS

Oplev den smukke og historiske by Split med SAS. Vi tilbyder en nem og komfortabel rejse til Split med 1 ugentlig afgang om lørdagen i sommerperioden, og du får del i SAS’ særlige fordele, der gør din rejse lettere. SAS er Skandinaviens største flyselskab, og det forpligter – derfor er vi i SAS stolte at være blandt verdens mest punktlige flyselskaber. Men punktlighed er bare én af grundene til at vælge SAS – vælger du SAS som din rejsepartner, kan du selv printe dit boardingkort og dermed slippe for at stå i kø i lufthavnen, du kan selv vælge sæde i flyet – naturligvis kvit og frit, og 1 stk. bagage op til 23 kg. er inkluderet i prisen på SAS Go. Tilmeld dig EuroBonus for at optjene point, hver gang du flyver med SAS, og brug dine point til bonusrejser, opgradere din billet eller shop i vores webshop. Bestil din flybillet til Split her på siden ved hjælp af få klik og få del i alle SAS’ fordele.

 
  
Book SAS Plus
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Vilkår | Site map | Kontakt | Presse | SAS Group | Nyhedsbrev | For rejsebureauer | Cookies