Berlin


Dansk
Change
Home /

Berlin

Billige flybilletter til Berlin med SAS   Nyd godt af vores services til Bangkok, kvit og frit - Kaffe,te og vand, dagens avis, EuroBonus-point og meget mere!

 

Bestil flybillet

Udrejse
Hjemrejse
 

Flyv til Berlin

SAS flyver København - Berlin flere gange dagligt. Med en flyvetid på kun omkring en time til Berlins lufthavn Tegel er det et oplagt sted at tilbringe en forlænget weekend eller en mini-ferie.

Berlineratmosfære og shopping

Berlinerne er et afslappet folkefærd, og selvom Berlin er en storby, er der masser af luft og plads. Overalt hersker en hyggelig stemning, og man føler sig altid velkommen i denne by. De mange stemningsfulde caféer, barer og restauranter har overkommelige priser, og kulturtilbudene står i kø: Fra de store museer ved Charlottenburg i Vestberlin til technokoncert i det gamle Østberlin.

I Berlin kan shopping være næsten hvad som helst. Der kan gøres fund på et af de enorme loppemarkeder i Mauerpark, Treptow eller Boxhagener Platz. Der kan findes hipt tøj i Hackescher Markt, og der kan shoppes alverdens luksusvarer på Kurfürstendamm eller i stormagasinet KaDeWe. Efter en lang dag kan man slappe af med en gåtur langs Spree eller slå sig ned i græsset i Tiergarten.

http://www.sas.dk/upload/Denmark/Ikoner/Link_arrow_mblue.gifLæs mere om shopping i Berlin
http://www.sas.dk/upload/Denmark/Ikoner/Link_arrow_mblue.gifLæs mere om oplevelser i Berlin

Berlin - Reichtag DomeSeværdigheder i Berlin

En af det mest synlige seværdigheder i Berlin er det 368 meter høje Fernsehturm midt på Alexanderplatz. Fra udsigstsplatformen i tårnet kan hele Berlin betragtes. Under jorden er Berlins U-bahn en attraktion i sig selv - som en af verdens mest punktlige og overskuelige metroer. På Potsdamer Platz funkler nye skyskrabere om kap med glaskuplen på Rigsdagen (som i virkeligheden hedder Bundestag), der ligger ved starten af den verdenskendte allé, Unter den linden. I mellem ligger Holocaust mindesmærket, der består af flere tusind betonsøjler i variende højder. Berlin byder på kunst i alle afskygninger og er især kendt for fascinerende street-art i form af skulpturer, vægmalerier og installationer.

http://www.sas.dk/upload/Denmark/Ikoner/Link_arrow_mblue.gifLæs mere om seværdigheder i Berlin

Berlin - Brandenburger TorBerlins historie

Berlin har en lang historie, og de sidste firs år er nok de mest kendte. Efter anden verdenskrig blev byen delt op i zoner, og i 1948 blev Vestberlin blokeret, så en luftbro for en periode var den eneste mulighed for at forsyne bydelen. Brandenburger Tor er en af Berlins gamle byporte, men den har også historisk været symbol på en delt by, da Berlinmuren løb tæt forbi. Da muren stod i Berlin, var Checkpoint Charlie det eneste sted, hvor udvalgte kunne passere i bil mellem Øst- og Vestberlin. Berlinmurens fald i 1989 markerede starten på en ny æra.

Berlins historie er også meget andet end muren; eksempelvis står midt i Tiergarten Siegessäule, som symbol for slaget om Slesvig-Holsten i 1864. Et andet historisk område er Museumsinsel, der ligger midt i floden Spree, og som i århundreder har været hjemsted for domkirken Berliner Dom og for kunst og kultur i almindelighed.

http://www.sas.dk/upload/Denmark/Ikoner/Link_arrow_mblue.gifLæs mere om kunst og kultur i Berlin
http://www.sas.dk/upload/Denmark/Ikoner/Link_arrow_mblue.gifDet alternative Berlin

Storbyliv

Berlin er blevet kaldt "fattig men sexet" - og er en vaskeægte storby med alt, hvad dertil hører. I Deutsche Oper eller Staatsoper kan de største operaværker nydes, og hvis elektronisk musik er sagen, er Berlins club scene en af verdens bedste. Byen er uløseligt forbundet med musik, og kunstnere som Lou Reed og David Bowie har haft nære tilknytninger til Berlin. Byens status som kulturel storby understøttes også af store events som Love Parade eller Berlin Marathon.

Berlin - Kreuzberg bydelenBydele med personlighed i Berlin

Efter det gamle Østberlin er blevet renoveret og genopbygget efter krigen, findes der nu en række bydele med stor personlighed. Prenzlauer Berg er den hyggelige, grønne kunstnerbydel, hvor næste alle veje er alléer, og hvor bygningerne er malet i flotte farver. Her er det Kastanienallee og Schönhauser Allee, der binder det hele sammen. Mitte er den hippe bydel med sushibarer og modebutikker. Det er også hér Oranienburger Straße, med den smukke Neue synagoge, ligger. Bydelen Kreuzberg (der ligger i det gamle Vestberlin) sprudler af liv og her ligger mange restauranter og barer. Endelig er der Friedrichshain, der, på sin egen charmerende måde, giver minder om det tidligere DDR.

Book på sas.dk

Her på sas.dk finder du altid vores laveste priser - og husk, at når du flyver SAS, kommer der ikke underlige gebyrer oveni billetten. 23 kg bagage og 1 stk. håndbagage er inkluderet i prisen, valg af sæde 22 timer før afgang (specielt praktisk, hvis man er flere, der rejser sammen) og EuroBonus-point, for blot at nævne nogle få fordele. Du optjener i øvrigt også EuroBonus-point hos Apple Store, iTunes og mange andre steder - pointene kan du bruge på flybilletter, hotel og meget andet.

Med vores App bliver rejsen endnu nemmere! Din booking gemmes direkte i App'en, hvor du kan checke ind og gemme dit boardingkort.

http://www.sas.dk/upload/Denmark/Ikoner/Link_arrow_mblue.gifLæs mere om transportmulighederne i Berlin
http://www.sas.dk/upload/Denmark/Ikoner/Link_arrow_mblue.gifLæs turistinformation om Berlin
http://www.sas.dk/upload/Denmark/Ikoner/Link_arrow_mblue.gifLæs vores rejsetips om Berlin

 

Læs mere om hvordan du bestiller hotel herLæs mere om hvordan du bestiller hotel her   Læs mere om hvordan du bestiller lejebil her

 

Scandinavian Airlines © 2015

| Vilkår | Site map | Kontakt | Presse | SAS Group | Nyhedsbrev | For rejsebureauer | Cookies