Flyrejse


Dansk
Change
Home /

Flyrejse

Køb din flyrejse hos SAS

Bestil flybillet

Udrejse
Hjemrejse
 

Flyrejse med SAS

En flyrejse med SAS er en effektiv og behagelig måde at nå en destination. Vi gør din rejse så gnidningsfri som muligt og sætter samtidig komforten i højsædet.

Hos SAS kan du finde en flyrejse til adskillige rejsemål verden over – ofte med mange afgange hver dag. Ferien, forretningsrejsen eller weekendudflugten kan nemt arrangeres - SAS har en løsning til ethvert behov.


Bestil din flyrejse online

Det er både nemt og trygt at bestille en flyrejse direkte på SAS.dk. Du kan vælge at checke ind online og udskrive boardingkortet derhjemme, og du får 24 timers fortrydelsesret på din bestilling af flyrejse. Vores hjemmeside giver dig et godt overblik over priser og ledige pladser på de forskellige afgange


En komfortabel flyrejseEn komfortabel flyrejse

En flyrejse med SAS er komfortabel. Vi har en fornuftig afstand mellem sæderne og kan tilbyde dig mad og drikkevarer – samt underholdning ombord. På en oversøisk flyrejse har du din egen skærm, og du får stillet et udvalg af blade og magasiner til fri afbenyttelse.En flyrejse tilpasset til dine behov

Du kan finde flyrejse til rejsemål i Europa, Asien, USA, og Mellemøsten. SAS giver dig mulighed for at vælge forskellige billettyper, så du kan selv vælge, om din flyrejse skal være billig – eller om du har behov for nogle af de mange ekstra services, SAS kan tilbyde. I alle tilfælde vil din flyrejse være en god oplevelse, og det er nemt at planlægge din videre rejse, da SAS har mange daglige afgange og altid lander i hovedlufthavne.


Spar penge på din flyrejse med EuroBonus og børnerabatSpar penge på din flyrejse med EuroBonus og børnerabat

SAS giver dig du mulighed for samle bonuspoint for hver flyrejse. Hvis du rejser ofte, gør det dine rejseaktiviter mere økonomiske.

Dine børn vil i de fleste tilfælde få en stor rabat på deres flyrejse – og i tilgift kan SAS tilbyde en række familiefordele.

 

Scandinavian Airlines © 2015

| Vilkår | Site map | Kontakt | Presse | SAS Group | Nyhedsbrev | For rejsebureauer | Cookies