Cagliari


Dansk
Change
Home /

Cagliari

Bestil flybillet

Udrejse
Hjemrejse


Flyv billigt til Cagliari med SAS - direkte fra København

Cagliari i Italien er Sardiniens største by og den perfekte mulighed for rekreation og udforskning! SAS flyver til Cagliari hver torsdag, så book allerede i dag og nyd de mange fordele, der er inkluderet i prisen: du kan checke ind online og medbringe 1 stk. bagage på op til 23 kg uden gebyr. Du kan også frit tage barnevogn med, hvis du medbringer børn på rejsen til Cagliari, og så forsøger vi så vidt muligt at lade børnefamilier komme om bord på flyet først.  

Sardinien - smuk natur og fantastiske strande

Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet, men er ikke en stor ø. Det tager ca. fire timer at køre fra nord til syd. Landskabet i Sardinien er varieret med smuk natur og fantastiske strande. Cagliari, eller "slottet", som det gør i den lokale dialekt, er hovedstaden i Sardinien.

Turiskattraktioner i Cagliari

Santa Maria Cathedral - et must for dit besøg i den gamle by
Roman Amphitheatre - et amfiteater i græsk stil
Orto Botanico - botanisk have med over 500 tropiske planter
Castello - bygget på en lille bakke med fine gamle gader, bygninger og rum
San Saturnino - en af ​​de ældste kirker på øen

Mad og drikke på Sardinien

Selvom Sardinien er omgivet af hav på alle sider, er nationalretten grillet pattegris. Det betyder ikke, at fisk og skaldyr ikke er populært, grillet fisk og skaldyr kan du finde overalt. Sardinerne er meget stolt af sine kulinariske traditioner, så du vil ikke finde typiske italienske og internationale retter. Nyd smagen og lugten af ​​det sardinske køkken.

Shopping i Cagliari

Cagliari har gode indkøbsmuligheder. De fleste butikker ligger nede ved havnen og i Via Roma. Det franske varehus Auchan har to butikker i Cagliari, hvor du kan finde lidt af hvert. Ønsker du at shoppe souvenirs, er der flere butikker i havneområdet. Regionale specialiteter kan findes i det indendørs marked coperto Mercato di San Benedetto, eller på loppemarked om søndagen i Bastione St. Remy.

Læs mere om servicekonceptet. Tag med!

 

 

Læs mere om hvordan du bestiller hotel her Læs mere om hvordan du bestiller hotel her    Læs mere om hvordan du bestiller lejebil her  

Scandinavian Airlines © 2014

| Vilkår | Site map | Kontakt | Om SAS | SAS Group | Nyhedsbrev | For rejsebureauer | Cookies