Budapest


Dansk
Change
Home /

Budapest

Bestil flybillet

Udrejse
Hjemrejse


Flyv direkte til Budapest

Ungarns hovedstad Budapest er fyldt med kultur, gode kaffe traditioner, konditorkunst, sigøjnerkroer og ikke mindst velvære i form byens hovedattraktion, termalbade! SAS flyver til Budapest dagligt, med undtagelse af lørdag og flyveturen tager kun lidt over 1½ time. Book din billet allerede i dag!  

Spændende kultur- og turistattraktioner

Margit Sziget – På Margrethe-øen kan der slappes af med picnic og solbadning, på de 90 hektar, der ligger midt på Donau-floden.

Franz Liszt Mindemuseum – Er en smuk herskabslejlighed, hvor komponisten Franz Liszt, boede og underviste. I Lejligheden kan man se mange af hans arbejdsredskaber fra dengang, bl.a. klaverer og flygler (Beethovens gamle).

Hösok tere, Heltepladsen – imponerende Helteplads der ligger for enden af promenadegaden Andrássy út. Ærkeenglen Gabriel står på toppen af en 36 meter høje søjle, og bagved ligger en kolonnade med statuer af en række ungarske konger og heltefigurer.

Fiskerbastionen - Bastionen er bygget i forbindelse med fejringen af byens 1000-års jubilæum i 1896 og de syv teltformede tårne er symboler på de syv ungarske stammer, der slog sig ned dengang

Thermalbad i Budapest!

Spredt ud over hele Budapest finder du et imponerende antal termiske kilder, som danner grundlag for spa- og wellnesscentre. Kilderne har forskellige temperaturer og kemiske sammensætninger, og de er blevet brugt aktivt både medicinsk og til velvære siden romertiden.

Széchenyi badet - Det største termiske bad i Europa, der med sit særdeles varme vand også egner sig til badning om vinteren. Adressen er 1146 Budapest, Allatkerti krt. 11.

Király Thermalbadet - Et termisk bad fra 1500-tallet, der oprindeligt blev bygget til adelen, med fire bassiner med forskellige temperaturer og saunaer. Adressen er: 1027 Budapest, Fö u. 84

Gellértbadet - Et af Ungarns mest populære bade med en masse forskellige behandlinger såsom balneoterapi, hydroterapi, mekanoterapi og elektroterapi. Ydermere er der også boblebade, bølgebade, seperat område til kvinder og eget nudistområde. Adressen er: 1118 Budapest, Kelenhegy ut 1. 

Vi flyver til Liszt Ferenc International, som kun ligger 15 minutter udenfor Budapest. Læs mere om servicekonceptet. Tag med!

 

 

Læs mere om hvordan du bestiller hotel her Læs mere om hvordan du bestiller hotel her    Læs mere om hvordan du bestiller lejebil her  

Scandinavian Airlines © 2015

| Vilkår | Site map | Kontakt | Presse | SAS Group | Nyhedsbrev | For rejsebureauer | Cookies